Etter et spennende og godt 2018 er vi på Ådalen klare for årets firmatur. Med mye salg, bra utleie og til sammen stor aktivitet ble samtlige ansatte invitert til en velfortjent bonustur over den store dammen! Nærmere bestemt New York.

Her står god mat, uforglemmelig sightseeing og spennende kurs med fokus på sikkerhet(HMS), kundeservice og effektivitet på planen. Og ekstra spesielt blir det å se jubileumskampen fredag kveld mellom New York Rangers og Carolina Hurricanes.
Vi gleder oss til tidenes tur!

Praktisk info til våre kunder

Som følge av dette vil Ådalen Truck være noe redusert i dagene vi er på reise, dette gjelder fredag 8. og mandag 11. Vi har selvsagt mannskap på jobb, men på enkelte områder vil det altså være noe redusert disse 2 dagene.

Kontaktinfo er som vanlig:

Telefon: 69 10 21 50
E-mail: post@aadalen.no