Den nyeste lithium serien fra Hangcha, XEY, skiller seg ut som ett mer kostnadseffektiv alternativ i forhold til XC serien. Denne serien er utstyrt med en permanentmagnet-synkronmotor (PMSM), som gir betydelige energibesparelser på omtrent 15-20%.

Den innovative PMSM-teknologien gjør det mulig å oppnå lignende arbeidstimer selv med et mindre batteri sammenlignet med tradisjonelle motvektstrucker. Denne effektivitetsforbedringen bidrar ikke bare til reduserte driftskostnader, men også til en mer bærekraftig og miljøvennlig drift.

I tillegg til energibesparelsene har XEY-serien store dekk og høy bakkeklaring, noe som gjør den spesielt godt egnet for utendørs bruk.

Dette gjør gaffeltruckene i stand til å håndtere ulendt terreng og utføre oppgaver utendørs med stor pålitelighet og effektivitet.

Totalt sett representerer Hangchas XEY-serie en ny standard for økonomiske motvektstrucker med lithium batterier, som kombinerer avansert teknologi, energieffektivitet og allsidighet for å imøtekomme de skiftende behovene i dagens marked.

Utmerket for utendørs bruk

Gaffeltruckene er skapt for å dominere i arbeidsmiljøer utendørs. De store, robuste hjulene sikrer stabilitet og smidighet på alle typer underlag, mens den økte bakkeklaringen gjør at du kan navigere godt i ujevnt terreng.

Uansett om det er i lagerhaller, byggeplasser eller logistikkområder, er XEY bygget for å prestere!

Lithium-Ion – Et fremtidsrettet valg

Når du velger XEY, investerer du ikke bare i en gaffeltruck. Du investerer i fremtiden for gaffeltrucker. Med banebrytende design og bærekraftig teknologi er XEY Gaffeltruckene en investering som betaler seg over tid, og som vil sette standarden for din virksomhets suksess.

Gode referanser over hele Norge

I årenes løp har vi fått mange gode referanser rundt om i hele landet. Våre kunder er både små og store bedrifter i alle typer bransjer.

SE NOEN AV VÅRE REFERANSER 

Utforsk truckene i XEY serien:

lift-capacity
Løftekapasitet
2000 kg
warranty
Garanti
5 år!
ce-approved
Merket
Merket
Fra kr 199.900 eks. MVA
kr 3.871 per måned (5 år)
lift-capacity
Løftekapasitet
2500 kg
warranty
Garanti
5 år!
ce-approved
Merket
Merket
Fra kr 217.490 eks. MVA
kr 4.212 per måned (5 år)
lift-capacity
Løftekapasitet
3000 kg
warranty
Garanti
5 år!
ce-approved
Merket
Merket
Fra kr 254.900 eks. MVA
kr 4.936 per måned (5 år)
lift-capacity
Løftekapasitet
3500 kg
warranty
Garanti
5 år!
ce-approved
Merket
Merket
Fra kr 272.900 eks. MVA
kr 5.285 per måned (5 år)

Noen tilbakemeldinger fra våre truck kunder: