I januar utgaven av bladet Moderne Transport var det en god artikkel om Ådalen Truck og vår suksess med Hangcha trucker!

Det var en ettermiddag vi fikk et hyggelig besøk av en av journalistene fra bladet, og siden har vi hvert spente på resultatet. Så det va gøy å lese artikkelen når den endelig kom ut!
Etter et knallsalg i fjor – med 300 solgte trucker! – innleder vi artikkelen med at målet for 2020 er å selge 700 trucker. Og i 2019 skal vi selge 400 trucker. Et veldig ambisiøst mål, men også veldig mulig!

“Du kan sikkert kalle målet hårete, men det er viktig med ambisiøse mål, og vi tror vi kan klare det!”

Sitat Arild Ådalen, eier. (Hentet fra artikkel)

Arild har 38 års fartstid i truckbransjen og har ett spennende og begivenhetsrik arbeidsliv bak seg.
Dermed har han meget god erfaring med trucker og hva slags kvaliteter som er viktige å ha. Dette har han selvsagt tatt med seg inn i Ådalen Truck AS, som han startet opp i 2005.

Truckene vi selger, selges som kjent med 2 års garanti. Og med denne garantien sammen med en knallpris og maskiner til høy kvalitet står vi sterkt på markedet, og er veldig oppnåelig for de aller fleste kunder. Vi selger ofte til kunder som i utgangspunktet kunne tenkt seg å kjøpe brukt truck, men som heller snur over på å kjøpe en splitter ny Hangcha truck hvor service, garanti og alt er i topp stand.

Vi gleder oss til fremtiden, og ser frem mot et spennende år!