Hinowa er et selskap som spesialiserer seg på å produsere maskiner og utstyr egnet for å arbeide i høyder og i bakken. For eksempel lifter, minidumpere, belte lastebiler og understell. Selskapet ble stiftet i 1987 i Nogara, i den italienske provinsen Verona. De har siden den gang vært i forkant med innovative løsninger som tilpasser seg kundenes krav og forenkler arbeid i høyden.

Siden selskapet ble grunnlagt i 1987 har utviklingen vært stor. Gjennom årene har selskapet kontinuerlig og vellykket fornyet produktene sine, og utvidet sortementet med store investeringer, spesielt på avansert teknologi. Performance IIIS-serien er et godt eksempel på dette. Hinowa produktene er et resultat av en lang familietradisjon innen maskinteknikk. Selskapet har fortsatt å innovere ved å utvikle kompakt utstyr med høy ytelse, tilpasset det daglige arbeidet, som et alternativ til konvensjonelle tunge maskiner som ikke er egnet til å få tilgang til vanskelige steder. Dette har ført til at Hinowa-merkevaren og produktene har blitt hyllet både i Italia og i utlandet.

I I løpet av tretti års virksomhet har selskapets hovedkvarter også gjennomgått en rekke fornyelser og fått utvidet til et samlet areal på 90 000 kvadratmeter. Produksjonslinjene har gjennomgående høy standard og er blitt modernisert og utviklet i takt med utviklingen.

Innovasjon og bærekraft til å produsere maskiner med respekt for miljøet

Å lage maskiner med høy ytelse er et av Hinovas hovedmål, men ikke det eneste. Selskapet har faktisk alltid lagt spesiell vekt på å ivareta miljøet ved å stadig forbedre sine produksjonsprosesser og skape et bredt spekter av maskiner med en grønn base.

Hinowa har stadig investert i en rekke ressurser for å utvikle innovative teknologiske løsninger, som har gjort det mulig å være blant hovedpersonene på Ecomondo-messen i Rimini, en av de viktigste begivenhetene innen bærekraft og sirkulær økonomi.

Det tekniske teamet bak design av Hinowa maskiner

Navnet Hinowa faller tilbake på et av selskapets grunnleggende mål, nemlig teknologisk innovasjon for produksjon av maskiner og utstyr til arbeid i høyden. De har skapt et kompakt, solid, svært funksjonelle design som oppnår «allround» kvalitet – en lift egnet for alle typer jobber.

Deres team av designingeniører og spesialiserte teknikere jobber sammen for å utvikle nye modeller helt fra design fasen til holdbarhets testene, og simulerer bruken av maskinen i løpet av den forventede livssyklusen. Denne faglige tyngden sammen med kontinuerlig evalueringer av tilbakemeldinger og krav fra utleiere, forhandlere og sluttbrukere, gjør at Hinowa kan produsere pålitelige, trygge og teknologisk avanserte lifter.

Avansert sikkerhet og kontroll

I hver og en Hinowalift er det innebygde R.A.H.M. system (Remote Assistance on Hinowa Machines). Dette gir en rekke fordeler når det gjelder maskinvedlikehold og sikkerhet.

Mer spesifikt blir denne teknologien brukt av Hinowa for eksternt å spore diagnostiserings- og programvareoppdateringsaktiviteter, mens den fra et sikkerhetssynspunkt kan brukes til å lokalisere maskinen når som helst, gjennom en GPS-enhet.

Denne faglige tyngden sammen med kontinuerlig evalueringer av tilbakemeldinger og krav fra utleiere, forhandlere og sluttbrukere, gjør at Hinowa kan produsere pålitelige, trygge og teknologisk avanserte lifter.

Ådalen Truck AS er importør av Italienske Hinowa beltelifter i Norge. Ådalen har 40 års erfaring i bransjen og med det garanterer vi deg en kvalitetsmaskin som er blitt godt testet i utleiemarkedet i Norge.

Hinowa’s kvalitetspolitikk er basert på å produsere sikre, pålitelige maskiner og komponenter i samsvar med gjeldende forskrifter og lovgivning, dette med mål om på å øke kundetilfredsheten.

Hinowa – Den perfekte kombi-liften!

Vi opplever en stigende interesse for spesialmaskiner, hvor Hinowa beltegående maskin er i en særstilling. [...]

Les mer
Ådalen Truck styrker sin liftdivisjon med Hinowa!

Ådalen Truck AS styrker sin liftdivisjon ytterligere, og har fått importen av Hinowa beltegående lifter [...]

Les mer

Kontakt informasjon

Adresse

Besøksadresse:

Ådalen Truck AS
Trøskenveien 36
1712 Grålum

Postadresse:

Ådalen Truck AS
PB 1184 Valaskjold
1705 Sarpsborg

Kontakt oss