LGMG ligger under selskapet Lingong Machinery Group som ble grunnlagt i 1972. Lingong Machinery Group er et enormt konsern for produksjon av anleggsmaskiner og er en av de største selskapene i verden innenfor bransjen. Konsernet består av 3 kjernefirmaer hvorav LGMG er en av disse 3. I samme konsern har vi Sandvik og Volvo, hvor sistnevnte også har vært med i utviklingen og testingen av deres lifter.

Lingong Machinery Group dekker i hovedsak fem sektorer: anleggsmaskiner, gruvedrift, lifter, spesialmaskiner og komponentproduksjon.

Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (LGMG for kort), er lokalisert i Jinan, Shandong-provinsen. Som et heleid datterselskap av Lingong Group er LGMG en av Kinas største og mest profesjonelle produsenter av lifter.
Deres sortiment dekker et komplett utvalg av sakselifter og bomlifter. Produktene er godt mottatt på verdensbasis og har kommet til mer enn 80 land og regioner over hele verden. Salgsvolumet av lifter ble rangert til nr. 1 i hjemmemarkedet i to påfølgende år. Dette bidro til at LGMG ble rangert til den raskest voksende produsenten i verden. I 2019 hadde de en vekst på hele 74,9%.

Med grunnleggelsen av LGMG Europe og LGMG Nord-Amerika i 2018 og 2019, ble LGMG i stand til å tilby et bedre distribusjons- og servicenettverk for sine globale kunder. LGMG har som ambisjon å bli en internasjonal leder innen maskin industrien, og holder fast ved sin vekstfilosofi om “Effektivitet og Hi-Tech gjelder” og servicekonseptet “God service vinner alltid”.

LGMG har høyt fokus på å yte beste service og å ha en komplett produksjonslinje som gir gode løsninger og større verdi for kunden. Slik vil LGMG til enhver tid å ha som mål å tilby sikrere, miljøvennlige, mer pålitelige og effektive produkter for alle kunder.

Avansert testprogram

Under produksjon av hver LGMG lift blir maskinen grundig testet på fabrikk før de kommer ut på markedet. Liftene går igjennom et avansert kvalitetsprogram, hvor blant annet bevegeligheter blir testet over 100.000 ganger! Dette testes på deres utviklingssenter som de eier med Volvo og Sandvik.

Høy sikkerhet – økt komfort

Liftene er utstyrt med fulldigital hellingssensor som gir økt sikkerhet og gir brukeren stor trygghet i arbeid.
Stivt og solid stål i saksen og dens ledd gjør det mer komfortabelt for bruker selv i store høyder.
LGMG har utviklet god og sikker full-høyde drift, slik at man kan effektivisere arbeidet selv på full høyde.

Robust konstruksjon – forsterket arbeidsplattform

Gjennom lang utvikling og avanserte tester har LGMG kommet med et unikt godt produkt.
Det gjelder spesielt utvikling av kvaliteten i alle ledd og sammenføyninger i saksen.
Liftene er bygget av stål i særdeles høy kvalitet, slik at saksene blir stivere, gir større presisjon og lenger levetid.

Elektroforetisk kvalitetslakk

Hver LGMG lift er sprøytet med miljøvennlig kvalitetslakk. Lakken er elektroforetisk, som sikrer høy korrosjonsbestandighet. Dette gir liften et langvarig godt utseende og forhindrer rust i meget stor grad.
Innvendig lakkering av sakser forhindrer usynlige rustskader.

LGMG har gjennom tiden fått flere ti-talls år erfaring med produksjon av lifter, hvor kvalitet, sikkerhet, miljø og effektivitet har hvert i fokus fra starten av.

Ådalen Truck As tok inn de første liftene fra LGMG i 2017, og satte dem direkte ut i utleieparken for å gi de den tøffeste og hardest utprøvingen markedet kunne gi!
Resultatet sto over all forventning og to år etter startet vi som forhandler av LGMG i Norge.

Ådalen Truck har lang fartstid i bransjen, og har siden selskapets start solgt og leid ut lifter til alle bransjer. Vi har sett mye, både bra og dårlig, og vet at vi med våre lifter fra LGMG kan garantere at våre kunder vil få en positiv opplevelse!

Ådalen med på storslagen åpning av ny LGMG fabrikk

Nylig ble det arrangert en begivenhetsrik og storslagen feiring da LGMG, som er blitt en [...]

Les mer
LGMG på Bauma messen 2022

Den 33 utgaven av Bauma ble avholdt 24-30 oktober i Munchen. Fokus var ikke overaskende [...]

Les mer
Nyhet! Terrenggående Lithium bomlifter fra LGMG

Med stadig strengere miljøkrav og større bevissthet rundt miljøvern har etterspørselen etter elektriske maskiner økt [...]

Les mer
Ådalen Truck satser stort på salg av LGMG

Ådalen Truck AS startet tidlig å lete etter en liftprodusent som kunne levere driftsikre maskiner [...]

Les mer

Kontakt informasjon

Adresse

Besøksadresse:

Ådalen Truck AS
Trøskenveien 36
1712 Grålum

Postadresse:

Ådalen Truck AS
PB 1184 Valaskjold
1705 Sarpsborg

Kontakt oss