Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB er begeistret over å kunngjøre nyheten om at vi blir ny forhandler av OMME Lift agenturet.

Denne strategiske avtalen vil styrke Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB sin posisjon i markedet og utvide selskapets produktspekter ved å kunne tilby maskiner innen tilhenger- og beltelift segmentet. Med over 1000 solgte maskiner i 2022 av merke Hangcha og LGMG er Ådalen klare for enda et segment på sin reise.

Å få denne muligheten til å styrke vår posisjon som liftleverandør er svært gledelig. Jeg har hatt gleden av å arbeide med Ommelift i mange år tidligere, og er godt kjent med fabrikken og bransjens begeistring for Omme som produkt. Omme er driftssikre maskiner, fabrikken er innovativ med gode løsninger for en krevende utleiebransje med svært varierende behov hos sine kunder. Men Ommelift er også enkle å betjene og lett gjenkjennelige i bruk for brukerne. Dette i sum gir oss et bredt og godt marked å jobbe med

Jan Erik Parr, ansvarlig for salg av lift i Ådalen  

Et anerkjent, dansk merke med lifter i verdensklasse

OMMELIFT er en svært anerkjent dansk produsent av liftløsninger med en lang historie og ekspertise innen design og produksjon av avanserte lifter. Denne avtalen gir Ådalen Truck AS muligheten til å tilby et bredere spekter av kvalitetsprodukter til sine kunder og samtidig dra nytte av Omme Lifts anerkjente merkevare og tekniske kompetanse.

– Vi er veldig glade for å kunngjøre avtalen med Omme Lift. Det er et etablert og svært populært merke som vil tette hull, og samtidig styrke vårt produktsortiment vi kan tilby våre kunder, forteller Ørjan Ådalen, Adm.Dir i Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB.

Ørjan Ådalen, Adm.Dir hos Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB

Med over 100 års historie og er OMMLIFT blitt et svært godt etablert dansk selskap. De har en klar målsetning om å styrke sin posisjon og bli en ledende produsent på det globale liftmarkedet, spesielt innen tilhenger- og beltekjørende lifter som er deres segment.

For å realisere denne visjonen legger de stor vekt på innovasjon både i produktene og interne prosesser. Dette bidrar til en vellykket utvikling, produksjon og salg av førsteklasses personløftere på verdensbasis. Omme lifter er spesielt utformet og designet for å møte sluttbrukernes ønsker og behov.

Suksessen deres skyldes deres kontinuerlige forbedring og evne til å tilpasse seg et stadig skiftende marked.

– Vi er glade for å annonsere at Ådalen har blitt valgt som Omme Lift sin nye distributør i Norge og Sverige. Vi ser frem til et suksessfullt samarbeid sammen med Ørjan Ådalen og hans sterke og profesjonelle Ådalen Team. På den måten kan vi fortsette å behandle forespørslene og behovene til våre lojale Omme Lift kunder og videre styrke Ommes merkevare i Norge og Sverige, sier Jesper Boysen, Global Sales & Marketing Manager på OMMELIFT.

Se et utvalg av OMME lifter

lift-capacity
Løftekapasitet
230 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
250 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
200 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
200 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
200 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
200 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
200 kg
ce-approved
Merket
Merket
lift-capacity
Løftekapasitet
200 kg
ce-approved
Merket
Merket