LGMG feirer åpning av ny fabrikk med storsalgen feiring i Jinan, Kina!

Nylig ble det arrangert en begivenhetsrik og storslagen feiring da LGMG, som er blitt en svært fremtredende aktør innen produksjon av lifter, teleskoptrucker og anleggsmaskiner, avduket deres splitter nye fabrikk. Synet var imponerende! Denne begivenheten ble kombinert med den globale forhandlerkonferansen, hvor Ådalen Truck AS ble æret med en velfortjent samarbeidspris.

Daglig leder Ørjan Ådalen uttrykte sin stolthet over å motta prisen og understreket den spennende reisen som ligger foran selskapet. Ådalen Truck AS har et solid samarbeid med LGMG, og denne anerkjennelsen vitner om deres dedikasjon til kvalitet og utmerket service.

Under konferansen holdt Jan Erik Parr, salgssjef i Norge, en tankevekkende tale som delte verdifulle innsikter om bransjeerfaringer og dagens markedssituasjon. Dette ga deltakerne et godt innblikk i LGMG’s engasjement for å forstå og imøtekomme kundenes behov og utviklingen deretter.

Et viktig skritt mot toppen

Fabrikkens åpning markerte et viktig skritt mot LGMG’s ambisjon om å bli en av verdens ledende maskinprodusenter. Med moderne og avanserte produksjonsfasiliteter er de godt rustet til å nå dette målet innen kort tid.

En spennende nyhet som forventes å rulle ut senhøsten 2023, som spesielt det nordiske markedet kan se frem mot, er en fullverdig rekke med teleskoptrucker fra LGMG. Teleskoptruckene vil være en betydelig tilvekst til selskapets allerede imponerende produktportefølje.

 

En fabrikk med gode fremtidsutsikter

LGMG har alltid vært kjent for sitt fokus på innovasjon og kvalitet, og den nye fabrikken i Jinan, Kina, er nok et ledd til deres ønske om å bli en verdensledende maskinprodusent.

Se flere bilder fra eventet: