Hangcha Group Co., Ltd. er et stort selskap innen gaffeltruck industrien, og er i dag den fremste produsenten på området i Kina. Hangcha Group har et komplett produktsortiment av materialhåndteringsutstyr. De produserer motvektstrucker fra 0,75 tonn til 48 tonn, sidelastere, skyvmasttrucker, terrengtrucker, ledetrucker, pallestablere, lagerutstyr og mye mer. Totalt produserer de mer enn 10 tusen spesifikasjoner. Flere nyutviklede produkter har vunnet priser innen forskning og teknologi i hele landet. Hangcha scorer best når det kommer til kundetilfredshet i Kina.

Selskapet ble første gang grunnlagt i 1956, da mest med fokus på å reparere trucker. I 1958 startet de med produksjon av egne trucker, og har siden den gang hatt en enorm vekst. De ble i 2019 nr. 8 blandt topp 10 verdensledende truckprodusenter.

I 2013 hadde de et salgsvolum som nådde topp 10 på verdensbasis innen materialhåndteringsutstyr.

Hangcha har i dag et fabrikkområde i Hangzhou like utenfor Shanghai i Kina. Området er på over 1 million kvm og er bestående av flere produksjonshaller, test- og utviklingssenter

Ved å utnytte det moderne FoU-senteret(forskning og utvikling), teknologisenteret og et effektivt produksjons støttesystem kan de hele tiden være helt i fronten på det aller nyeste som markedet har å tilby. Slik kan de garantere og sikre at de leverer gaffeltruckene etter de høyeste normer og de strengeste regler.
Med mer enn 60 salgs- og service-datterselskaper, 140 kinesiske forhandlere og over 70 forhandlere ellers i verden står HANGCHA sterkt representert på verdensbasis.

Zhejiang Hangcha Imp. & Exp. Co., Ltd, er datterselskapet til Hangcha Group, og er ansvarlig for import og eksportvirksomhet av HANGCHA GROUP, og leverer gaffeltrucker, reservedeler og etter-service til hele verden.

Hangcha produserer i dag godt over 200.000 trucker i året, som eksporteres ut. Spesielt i USA og Canada har Hangcha hatt god vekst. Vi ser også spesielt en god vekst i Norge de siste årene.

HANGCHA’s historie

Første klasses FoU arbeide

Hangcha er et internasjonalt høyteknologisk foretak som satser høyt på utvikling. Deres FoU team er av det beste i Kina, og disponerer sammen fire gaffeltruck-institutt, fire komponent-institutt, ett teknologi-institutt og et internasjonalt godkjenningslaboratorium.

Stort fokus på testfasiliteter

Hver eneste truck går igjennom avansert testing i deres eget testsenter. Her testes truckene mot alle mulige potensielle situasjoner, og utarbeides videre. Senteret er utstyrt med utstyr for testing av høyeste klasse.

Produksjonshaller i verdensklasse

Produksjonshallene er høyteknologiske med både automatiske, topp moderne samlebånd i tillegg til manuelle stasjoner, som sikrer kvaliteten.

Sertifiseringer etter de strengeste krav

Etter de strengeste normer og regler har Hangcha nådd ISO9000 og ISO14000 sertifisering, og med dette på verdenstoppen i produksjon, produktteknolgi og miljøstyringssystem.

Med miljøet som fokus

Som en kinesisk leder innen materialhåndtering og blandt topp 10 på verdens basis, tar Hangcha det sosiale og miljømessige ansvaret på høyeste alvor, og ønsker å benytte muligheten til å gjøre en forskjell.
De insisterer på å ta i bruk bærekraftige konsepter og fremgangsmåter med en langsiktig plan.

Ådalen Truck As ble først forhandler av Hangcha i 2006, før vi i 2010 ble eksklusiv forhandler i Norge. Dette gjør at vi kan tilby trucker til markedet av høy kvalitet til svært gode priser.

Ådalen Truck har lang fartstid i bransjen, og har med tiden fått opparbeidet betydelig kompetanse hva gjelder sammensetting og oppbygging av motvektstrucker, skyvemastrucker og ellers annet materialhåndteringsutstyr.
Vi har et stort serviceteam i ryggen, og gode avtaler og servicepunkter rundt om i hele landet. Slik sikrer vi at hver kjøper vil få den hjelp de skulle trenge, uavhengig av hvor de selv holder til.

Enkel kjøpsguide for jekketraller

En jekketralle, også kjent som en palleløfter eller en pallejekk, er et nyttig verktøy for [...]

Les mer
8 gode grunner til å gå til innkjøp av en jekketralle

Å kjøpe en jekketralle kan være en klok investering, spesielt hvis du jobber med materialhåndtering [...]

Les mer
6 viktige punkter ved kjøp av brukt truck!

Det er stor etterpørsel på trucker og mange søker etter brukt truck. For å unngå [...]

Les mer
Velg rett truck eller varehusmaskin til ditt bruk

Det finnes et uendelig utvalg med gaffeltrucker og jekketraller av ulike varianter som man kan [...]

Les mer
Elektriske ledetrucker og ledestablere fra Hangcha

Våre ledetrucker og ledestablere er hendig til allsidig bruk, lasting og transport av paller. Uavhengig [...]

Les mer
Hangcha gaffeltruck i bruk hos Karmsund Protein

Med slagordet «Miljøeffektive Fiskeproteiner» har Karmsund protein stort fokus på  en effektiv og miljøvennlig oproduksjon. [...]

Les mer
Norge rundt med Hangcha

Våre kunder er spredt over hele vårt langstrakte land og i sommer tok vi en [...]

Les mer

Kontakt informasjon

Adresse

Besøksadresse:

Ådalen Truck AS
Trøskenveien 36
1712 Grålum

Postadresse:

Ådalen Truck AS
PB 1184 Valaskjold
1705 Sarpsborg

Kontakt oss