Er du på jakt etter en brukt truck?

Det er stadig større etterpørsel på truck og mange søker en god brukt truck. Men det er mange feller man kan gå i og flere useriøse aktører på markedet.
Derfor har vi listet ned de viktigste punktene som forteller deg hva du må passe på og hva du må se etter når du leter etter en brukt truck til deg selv eller din bedrift, slik at du kan foreta et så sikkert kjøp som mulig!

Topp 6 viktigste punkter ved kjøp av brukt truck:

 • Sjekk årsmodell og timetall
  Normalt på en truck begynner vedlikeholdskostnader å påløpe etter 5 år. Med timetall så bør du ligge på omtrent 400 til 500 timer pr år. ved normal bruk. Overstiger timetallet dette i stor grad vil det gå direkte ut over selve verdien på trucken.
 •  
 • Sjekk service historikk
  Aller fleste skal og bør ha en årlig oppfølging på sertifisering og standard service. Er ikke dette gjort eller er dokumentert så kan man rett og slett ikke garantere at trucken er i teknisk god stand.
 •  
 • Kontroller antall eiere av trucken
  Hvor mange ganger har denne trucken flyttet seg fra sted til sted? Dette har mye å si for den tekniske tilstanden på trucken, vanskeligere å h kontroll på hva som har blitt fulgt opp med flere eiere
 • Hva slags miljø har den gått i tidligere?
  Krevende miljøer som f.eks langs havner med sjøsprut eller i landbruk gir naturligvis større slitasje på komponenter og trucken gnerelt enn en truck som har gått inne i lager og varehus.
 •  
 • Ikke bli lurt av det kosmetiske
  Ikke bli lurt av det rent kosmetiske, det finnes eldre trucker som har flere tusen timer og har hatt flere eiere som ser kosmetisk fine ut på grunn av restaurering.
 •  
 • Sist, men ikke minst – kontroller at du kjøper av en seriøs aktør!
  Det er en enorm at leverandøren kan stille med service og skaffer reservedeler og ellers det som trengs. Det er altså en fordel at de ikke kun holder på med kjøp og salg.

Et godt alternativ fra oss

Kjøp ny Hangcha truck til omtrent samme prisen som en brukt truck!

For å vri fokuset litt – det skal ikke mange ekstra kronene til for å få en splitter ny Hangcha truck til så å si samme pris, når alle viktige kriterier til brukt kjøp er innfridd. 

På denne måten får du langt bedre driftssikkerhet og du får gode garantier som vil sikre deg dersom noe skulle skje. I garantiperioden dekkes alle garantisaker av Ådalen! 

Les mer om dette her  >

Har dere et behov for truck ofte eller innimellom, over flere år, er vår sterkeste anbefaling å kjøpe nytt. Garantert et sikkert kjøp med full garanti!