Ådalen Truck solgte 407 trucker i 2019! Det er en økning på hundre maskiner fra 2018, og to hundre siden 2017! Dette er en statistikk vi kan like godt.

– Jeg ble superfornøyd da jeg fikk bekreftet antall trucker vi solgte i 2019. Vi er godt ut i 2020 allerede og det startet forrykende med rekord måned i januar, og det ser ut til at februar ikke blir noe dårligere, skriver Mathias Tombre, en av våre selgere.
– Maskinene rekker ikke å være mange timer på lager før de blir satt i klargjøring og triller ut til kundene våre.

Mathias Harbo Tombre og Arild Ådalen

HANGCHA produserer i dag over 120.000 trucker i året, og er blandt de ti største truckprodusentene i verden. Fabrikken er i stor utvikling, og veldig mye bra har skjedd. Spesielt de siste ti årene.

Det kinesiske markedet har hvert i opposisjon. Og det vi mente om kinesisk produksjon tidlig på 2000 tallet, er i dag drastisk forandret. Kina ligger i toppen hva angår teknologi og moderne utvikling – og stort sett alt produseres der i en eller annen grad.

HANGCHA har produsert trucker helt siden 1956, og har med det opparbeidet seg bred kunnskap og stor kompetanse. De leverer etter de strengeste, tekniske normer – noe som sikrer kvaliteten til det ytterste.
– Vi har hatt et fantastisk år hvor vi også har sett at de store selskapene har fått øynene opp for HANGCHA. Vi landet flere store avtaler og har bygd opp en mye større kundebase enn vi noen gang har hatt før. Det er kjempe gøy å jobbe sammen med et slikt team, og selge et så fantastisk produkt, skriver Mathias videre.

Hver gaffeltruck er som standard godt utstyrt med blant annet Yanmar motor/Hoppeche batteri, Grammer sete, triplex mast og hele 4700mm løftehøyde. De er solide og enkle på den måten at de er uten avanserte touchscreens. Men er utstyrt med nødvendig og god moderne teknologi. Dette gir gaffeltruckene mindre vedlikehold – som igjen gir bedre driftsikkerhet! Med alle muligheter for både å «spekke» opp og ned og med tilpasninger til alle type bransjer mener vi at dette er blant de bedre (kanskje beste?) alternativet på markedet i dag.

Vi gleder oss til 2020 og til å nå nye, høye mål!

Våre 3 mest populære trucker i 2019:

Hangcha-Gaffeltruck-CPCD-25-XF

HANGCHA CPCD 25 XF

2,5 tonns gaffeltruck med diesel motor.
4700 mm løftehøyde.

Hangcha A 18 - Elektrisk gaffeltruck

HANGCHA CPD 18 A

2,5 tonns gaffeltruck med elektrisk motor.
4700 mm løftehøyde.

hangcha cdd12 - Stabler - ådalen truck

HANGCHA A 12

1,2 tonns pallestabler med vedlikeholdsfrie batterier.
2700 mm løftehøyde.