Ådalen Truck har en utleiepark på nesten 400 maskiner. Disse maskinene fornyes og byttes ut regelmessig, for å kunne garantere våre kunder en sikker drift!

Vi strekker oss langt for dekke dine behov, og har gode samarbeidspartnere rundt om som gjør dette mulig.
Vår utleiepark består av lifter av ulike typer, enkelte anleggsmaskiner, trucker og teleskoptrucker.

HVA ØNSKER DU Å LEIE?

Vi styrer all logistikk selv, slik at våre kunder skal kunne få den mest  økonomiske og raskeste transporten som  mulig.

Kontakt oss for leie nå
Rune Kristiansen - logisitkk hos Ådalen Truck AS

Rune Kristiansen
Logistikk | Utleie

Lift utleie

Liftutleie – etter dine behov!

Ådalen Truck har et stort utvalg av lifter for utleie, og har i dag nesten 400 egeneide maskiner. Vi har både elektriske, diesel- og bensindrevet maskiner for bruk både innendørs og utendørs.
Har vi ikke det du er på utkikk etter, gjør vi alt vi kan for å skaffe deg det.

Hver eneste jobb krever at liften som skal brukes dekker de ulike behov og krav som stilles til akkurat den jobben.
Utvalget i vår liftutleie består av lifter i ulike størrelser og med ulike rekkevidder. Vi har lifter som er tilpasset de fleste bruksområde, uansett hva slags terreng du skal jobbe i.

Du kan se en enkel oversikt i kategoriene i feltet til høyre.

Bruk av lift innendørs – tenk klima!

Er oppdraget innendørs er det behov for andre egenskaper enn om det skal benyttes utendørs. Vi har derfor elektrisk lifter som reduserer støy og luftforurensning. I vår liftutleie tilbyr vi også lift med svertefrie dekk og knekkarm, samt batteridrevne sakselifter som kjøres trinnløst fra plattformen for bruk innendørs. Disse liftene burde benyttes på stødig underlag som asfalt eller betong.

Skal du utføre et enklere oppdrag som enkelt fasadearbeid, er tilhengermontert lift et godt alternativ.
Denne er også mest populær blandt våre privat-kunder!

Husk at det kreves personløfterkurs for all bruk av lift!

Be om tilbud på leie av lift! Se neste ledige kurs

Maskiner av topp kvalitet!

Rask og punktlig levering!

Dyktige og kompetente serviceteknikere!

Utleie av trucker og anleggsmaskiner

Når du leier av Ådalen Truck garanterer vi deg konkurransedyktige priser, presis levering og dyktige fagfolk! Vårt personale sitter på mye kompetanse og erfaring om våre produkter, og kan derfor gi deg god service og tett oppfølgning. Er du usikker på hvilken maskin som passer ditt behov, hjelper vi deg frem!

Truck

Ådalen Truck har en rekke ulike produkter for gjennomføring av tunge løft på arbeidsplassen. For lettere arbeidsoppgavene kan man benytte seg av en elektrisk palletruck.

For tyngre løft eller utendørsbruk kreves det ofte større krefter og sikkerhet. Her brukes elektriske eller dieseldrevne motvektstrucker, som gir bedre stabilitet.
Stort utvalg i trucker med stor løftehøyde, og forskjellige løftekapasiteter.

Teleskoptruck

En teleskoptruck er godt egnet til lasting og løfting av maskiner og utstyr i forbindelse med byggeprosjekter. Teleskoptrucken kombinerer egenskapene til hjullasteren med en kran, og er i tillegg enkel å forflytte. Våre teleskoptrucker varierer i løftehøyde fra 4 til 21 meter, noe som gjør at teleskoptrucker løser de fleste utfordringer i høyden.

Anleggsmaskiner

Vårt utvalg av anleggsmaskiner til utleie består av dumpere, gravemaskiner, minigravere, hjullastere og valsemaskiner. Disse dekker de fleste behov – alt fra forflytning og komprimering av masser, til mer generelle oppdrag.

Er du usikker på hvilken modell som passer for deg? Da er det bare å ta kontakt med oss og vi hjelper deg på veien.

Vi gjør oppmerksom på at man må ha førerbevis for å manøvrere teleskoptruck, motoriserte palle- og motvektstrucker og anlegssmaskiner.

Be om tilbud på leie! Se neste ledige kurs

Langtidsleie på truck

Vi har ofte kunder som ønsker langtidsleie på truck. Dette er fullt mulig, og vi har  i dag flere trucker og teleskoptrucker som er i langtidsleie.

Vi vil sørge for å gi deg en god pris, og vil alltid følge opp maskinen til årlige kontroller.

Dette får du:

  • Vi garanterer deg en god pris
  • Vi tar oss av alle kontroller og servicer
  • Du leverer den enkelt tilbake når du ikke trenger den lenger
  • Dyktige serviceteknikere som er klare for å hjelpe til, om det blir nødvendig!

Har du vurdert leasing?

Mange kunder er ikke klar over fordelen ved leasing av truck, og dette blir ofte et tema når man snakker om langtidsleie av truck. Dette kommer spesielt opp siden  vi som eks har trucker til usedavlig gode priser, og månedsprisen for leasing kontra leie blir tilnærmet ubetydelig.

Noen fordeler:

  • Trucken er splitter ny!
  • 2 års garanti på våre HANGCHA trucker
  • Vi tilbyr deg å følge opp årlige kontroller og servicer.
  • Fleksibelt. Leien kan tilpasses inntektene, eksempelvis ved sesongsvingninger.
  • Full bruksrett til utstyret. Det er bruksretten og ikke eiendomsretten som skaper grunnlag for inntekter og overskudd.

UTstyr og andre utleieobjekter

I vår utleiepark har vi også et bredt utvalg av utstyr til maskiner og andre enkle utleieobjekter som arbeidsbrakker, dieseltanker, kokoverk osv.

Våre brakker er godt utstyrt, og kommer ferdig møblert og er klare for bruk.

I vintersesongen er kokoverk ett hyppig utleieprodukt, og vi ber derfor våre kunde rom være snare med å ta kontakt dersom dette trengs.

Vi har tilpasset løfteutstyr for alle våre utleiemaskiner, og hjelper deg gjerne med å velge riktig, slik at jobben som skal utføres gjøres mest mulig effektiv og sikker. Skuffer, kraner og gaffelforlengere er noe av utvalget.