Våre anbefalninger

Det italienske merket Hinowa ble stiftet i 1987 og har siden den gang vært i forkant med innovative løsninger som kan tilpasse seg kundenes krav og forenkle arbeid i høyden.

Om Hinowa Lifter

Gjennom årene har Hinowa kontinuerlig og vellykket fornyet produktene sine, utvidet driftsområdet, med pågående investeringer i avansert teknologi og nye innovative løsninger.

Ådalen Truck AS – eksklusiv importør av Hinowa i Norge

Ådalen Truck AS er importør av Italienske Hinowa beltelifter i Norge. Ådalen har 40 års erfaring i bransjen og med det garanterer vi deg en kvalitetsmaskin som er blitt godt testet i utleiemarkedet i Norge.

Hinowa’s kvalitetspolitikk er basert på å produsere sikre, pålitelige maskiner og komponenter i samsvar med gjeldende forskrifter og lovgivning, dette med mål om på å øke kundetilfredsheten.

Hinowa – et driftsikkert valg

Hinowa har gjennom tiden fått godt over 30 års erfaring med produksjon av lifter, hvor kvalitet, sikkerhet, miljø og innovasjon har hvert i fokus fra starten av.

Fabrikken er blant de eldste og mest solide liftprodusentene i Europa.  Hinowa er et heleid familieselskap, hvor det settes stor ære i å til enhver tid være i spissen for utvikling og nytenkning. Hinowa lifter selges i dag til utleieselskaper og brukere i hele verden.

Avansert sikkerhet og kontroll

I hver og en Hinowalift er det innebygde R.A.H.M. system (Remote Assistance on Hinowa Machines). Dette gir en rekke fordeler når det gjelder maskinvedlikehold og sikkerhet.

Mer spesifikt blir denne teknologien brukt av Hinowa for eksternt å spore diagnostiserings- og programvareoppdateringsaktiviteter, mens den fra et sikkerhetssynspunkt kan brukes til å lokalisere maskinen når som helst, gjennom en GPS-enhet.

Ved en god dialog med brukerne på deres ønsker og  behov, har Hinowa utviklet sine lifter og undervogner tilpasset markedets skiftende behov. Ønske om å nå stadig nye høyder har utfordret målsettingen om fleksible maskiner, som skal komme til der det er som smalest. Dette har Hinowa virkelig lykkes med.

Jan Erik Parr
Salg lift

Vårt servicetilbud

Vi strekker oss langt for å tilfredstille deg og din bedrifts behov!