Bedriftskunder kan endelig kjøpe nå og betale senere med Two!

Det gleder oss å annonsere at vi nå kan tilby våre bedriftskunder muligheten til å betale på faktura! Vi samarbeider me Two – betalingsløsningen for bedrifter som ønsker å kjøpe nå, men betale senere, på faktura.

Hvordan fungerer det?

Bedriftsfaktura med Two koster ingenting og du kan gjennomføre ordren på få sekunder. Alt du trenger er å skrive inn er selskapsnavnet ditt og bedriften din sin faktura e-postadresse. Two sender fakturaen direkte til bedriften din på e-post og via EHF, og du har som standard 14 dager, eller avtalt tidsrom, på å betale den på.

 

Vi håper å gi våre kunder en enda bedre kjøpsopplevelse på nett, og håper og tror at dette er med på å gjøre innkjøpene trygt og enkelt.

Hvorfor betale på faktura med Two?

  • Two tar seg av alt papirarbeidet – de sender fakturaen direkte til selskapet ditt. Utlegg er det bare å glemme!
  • Gjennomfør ordren med et klikk!
  • Spare kredittkortet for når du virkelig trenger det
  • Betalinger med Two har ingen påvirkning på selskapet ditt sine andre kredittlinjer.
Hvordan fungerer betaling med Two?
Å betale med faktura fra Two koster deg ingenting ekstra og du kan gjennomføre kjøpet på få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn selskapsnavnet og faktura e-postadressen til selskapet. Two sender fakturaen direkte til selskapet ditt, både på mail og EHF og selskapet har 14 dager(eller annet etter avtale) på å betale fakturaen.
Jeg har nettopp mottatt en faktura for ordren min, hvorfor må jeg betale Two og ikke Ådalen Truck AS?
Ådalen Truck AS bruker Two som fakturautsteder for bedriftssalg på nett. Derfor vil bedriften din motta faktura direkte fra Two så snart ordren hos Ådalen Truck AS er prosessert.
Når jeg betaler med Two, hvorfor må jeg verifisere meg med VIPPS?
For din og ditt selskap sin sikkerhet, må vi verifisere din identitet. Two bruker VIPPS Logg inn kun for å verifisere at du er deg.