Hangcha har hatt en enorm vekst i Norge de senere årene og salgstall for første halvår 2021 viser til en ytterligere eksplosiv vekst. Ådalen Truck AS sitt mål er å nå 25% av det norske markedet på sniler, stablere og motvektstrucker i 2023 og vi er allerede godt foran skjema.

Våre kunder er spredt over hele vårt langstrakte land og i sommer tok vi en runde for å besøke noen av dem. Det ble en veldig hyggelig reise og vi fikk flere gode møter med flere av våre kunder.

Vår egen erfaring er og har alltid vært at de fleste kundene ønsker en solid truck som det er lett å eie og lett å vedlikeholde.
Dette var det flere av kundene som bemerket etter god tids bruk, blant annet Martin hos MK Båt AS.

– Vi kjøpte den første Hangcha trucken i 2012, en 2,5 tonns truck, og den har fungert veldig bra. Ikke noe tull – et godt verktøy! Den oppgraderte vi senere til en 3,5 tonns truck og i fjor kjøpte vi også denne 12 tonns trucken, forteller han.

– Det er jo prisgunstige maskiner. Enkle maskiner! Vi var i utgangspunktet ute etter en nyere, brukt truck, men så dukket muligheten opp med Hangcha. Så da kjørte vi på med det. Og det fungerer bra så langt, avslutter han blidt.

Kundene strekker seg til alle kanter av landet og er innenfor alle typer bransjer.

Det har alltid vært viktig for oss at kundene skal ha gode opplevelser når de er i kontakt med oss, selv om det kan dukke opp uheldige situasjoner. Vårt mål er å yte den beste service i alle ledd – til enhver tid.

– Jeg har ikke noe problem med å anbefale Hangcha. Men det er ikke nødvendigvis bare merket jeg anbefaler, men jeg anbefaler også leverandøren. Den første trucken vi fikk løftet ikke så høyt som den skulle. Da vi gjorde Ådalen Truck oppmerksomme på det kom de etter to dager og byttet ut trucken igjen, og det var veldig bra, forteller Terje fra Gowi AS.

Antall solgte trucker siste 5 år

Noen vurderinger fra våre kunder

Vurderinger hentet fra Trustpilot.

Hangcha Diesel Gaffeltruck | CPCD 25 XF
Vi har hatt trucken et år, den fungerer utmerket for oss. Ikke vært noe problemer, og god oppfølging fra leverandøren. Vi holder til l Modum, så er du på utkikk etter truck og har lyst til å prøve så bare ta kontakt 466 11 111

Kjell L. / Glass og Import AS

Hangcha Elektrisk Gaffeltruck | CPD 18 A
Fin maskin til bra pris! Går av og til på utleie eller vi kjører den rundt i vårt lager. God kvalitet og etter ett års bruk vi kunne stole på den hver dag.

A. / Lavpris

Hangcha Diesel Gaffeltruck | CPCD 25 XF
Trucken har vi hatt i hatt i 7-7 mnd. Den har fungert utmerket. Det eneste som vi skulle ha gjort annerledes var at vi skulle hatt punkteringsfrie hjul på trucken..

Tor R. / Finneid Sveiseverksted A/S

Hangcha Diesel Gaffeltruck | CPCD 35 XFGodt fornøyd med kjøp og service. Meget godt alternativ for bruk av og til. Mye truck for den prisen.

Ø. S. / Ø. Slettevold

Hangcha Elektrisk Gaffeltruck | CPDS 18 AVi har kjøpt vår første gaffeltruck. Vi kom ved en tilfeldighet i kontakt med Ådalen som selger Hangcha gaffeltrucker. Trucken vi valgte, er enkel og uten mange finesser, men fuger perfekt til vårt bruk.Vi har også bare gode ord om servicen vi har fått i forbindelse med kjøpet, samt truckførerkurset hos Ådalen i Sarpsborg.

Eivind K. / Galleri F15
God kundeservice, og top kvalitet med markeds beste pris.
Mitul / Mitul