Ådalen Truck AS har vokst seg til å bli et salgssenter for maskiner og utstyr i hele Norge. Med over 400 solgte HANGCHA maskiner i 2019 og et motivert mannskap, tilbyr de kundene maskiner med driftsikker kvalitet til lave priser. De har også de siste årene blitt en stor aktør innenfor netthandel, via hjemmesiden www.aadalen.no.

Ådalen Truck er offisiell HANGCHA forhandler i Norge og kan derfor tilby kundene helt nye trucker av god kvalitet til svært konkurransedyktige priser. HANGCHA er en av verdens største produsenter av truck og produserer over 120.000 maskiner i året!

Vi har opplevd en jevn økning fra år til år, men vi har aldri hatt større pågang på salg og klargjøringer enn det vi har nå!

Mathias Harbo Tombre er selger for Ådalen Truck og har merket kraftig trykk på salgsfronten.

– Vi får inn og behandler flere og flere forespørsler hver eneste dag. Man skulle trodd at bedrifter egentlig ikke ønsket å investere i trucker nå under korona-krisen, men så og si alle henvendelser vi får ender opp med kjøp innen kort tid, forteller Mathias.

I Mars og April har det rullet ut over 100 maskiner fra lageret hos Ådalen Truck, og flertallet av disse er solgt i samme periode.

Tombre har jobbet i firmaet siden 2017, og har kommet godt inn i truckbransjen.

Jeg synes det er et utrolig gøy og spennende marked. Når jeg begynte i Ådalen hadde allerede HANGCHA begynt å bli et godt etablert merke på det norske markedet, men i løpet av de siste årene har interessen økt kraftig på HANGCHA trucker og vi får inn nye henvendelser hver dag. Dagene er smekk fulle og det er nok å jobbe med, smiler han.

Truckene er bygd opp av de beste komponentene på markedet, men er samtidig bygd opp veldig enkelt og robust, slik at det gir enkelt vedlikehold og garanterer en driftssikker truck.
– Det er kjempe betryggende å kunne selge et produkt man vet kundene vil være fornøyd med i lang tid, fortsetter Tombre.

Noen av kjente komponentene Hangcha bruker i truckene:
Curtis styringsenhet
Hoppecke batteri
Grammer sete
Yanmar Motor
Schabmuller Motor

Simen Linberg er serviceleder for Ådalen Truck og har med alt av organisering av verksted, delelager og serviceavtaler å gjøre.

– Når vi fikk de første retningslinjene, så skjønte vi at situasjonen rundt Covid-19 ville bli veldig alvorlig, og at konsekvensene for oss i næringslivet kunne bli store.

Vi forstod tidlig at det beste vi kunne gjøre for både oss og næringslivet generelt var å holde hjulene i gang! Vi mobiliserte å la inn ekstra trykk på innkjøp og salg, og det har gitt gode resultater!

Det gikk ikke mange dagene før vi så den store pågangen på nye maskiner, som måtte bli klargjort og sendt ut til kunder. Vi satt opp en god plan innenfor retningslinjene for å kunne ha kapasitet til å klargjøre alle de nye maskiner som kom inn på lager, forteller Simen.

Solgte HANGCHA maskiner kommet inn på lager, klare for utlevering til kunder.