Man ser det kanskje ikke helt på gradestokken enda, med i følge datoen så er det i hvertfall endelig SOMMER! 

Hver sommer, arrangerer vi i Ådalen Truck en skikkelig sommerkampanje. Vi har valgt å kjøre en kampanje på to av våre mest solgte maskiner, nemlig 2,5 tonn diesel truck og vår meget populære elektriske jekketralle. Lageret er fylt opp med over 100 Hangcha maskiner og vi kan dermed tilby rask leveringstid. 

Hangcha-CPCD-25-XF
Hangcha A 15 - Elektrisk Snile - Ådalen Truck

Gaffeltrucken som dekker de fleste behov – HANGCHA CPCD 25 XF

Trucken er en stor favoritt blant ansatte og våre kunder. Siden vi begynte å selge dieseltrucker fra Hangcha, har vi så å si kun fått positive tilbakemeldinger på truckene. Enkel, robust og økonomisk er tre punkter som alltid kommer opp.

Det er greit å ha en truck som tuter og går når den skal uten masse vedlikehold og elektroniske feil. Når kundene først trenger å bytte et oljefilter eller dieselfilter, så er de superfornøyde med priser, leveringstid og servicen de får fra oss.

Usedvanlig enkel, men så god – HANGCHA CBD15A

Jeg har jobbet som selger for Ådalen Truck i 2 år, og min personlige favorittmaskin har uten tvil vært vår elektriske snile, Hangcha CBD15. Den har noen få, enkle og veldig gode spesifikasjoner som utgjør en komplett. god og robust maskin.

Den har elektrisk drift og løft, tar liten plass, har integrert lader og god batterikapasitet. Den har også vært veldig populær innenfor transportbransjen, hvor denne fint kan kjøre paller ut og inn av lastebiler.

Håper denne sommerkampanjen kan være med å løfte deres bedrift!

Mathias Tombre
Salg

Mathias Tombre
Salg