Det var en fin oversikt bladet Moderne Transport hadde i sin nyeste utgave. Samtidig en god stadfestelse om at de kinesiske merkene blir mer og mer populære.
I bladet så vi oversikt over verdens største truckprodusenter målt etter omsetning. Her finner vi Hangcha på en solid 9. plass.
De har i 2017 hatt en omsetning på 8,7 milliarder kroner og en vekst på hele 20% siden 2016.

Hangcha produserer godt over 100.000 trucker i året så i forhold til antall enheter er de nok enda høyere på listen.
Ådalen Truck er stolt ekslusiv forhandler av Hangcha i Norge, og har til nå solgt over 2000 trucker over hele landet. For 2018 ligger det ann til å rulle ut 300 Hangcha trucker fra vårt lager i Sarpsborg til kunder i hele Norge.
Ettersom truckene nå har blitt testet lenge i markedet og er mer enn godkjent hos våre kunder, ser det heller ikke ut til at denne kurven vil stoppe med det første.

 

Vi kan garantere at Hangcha leverer solide trucker av høy kvalitet! Vi setter de sammen med kjente komponenter av ypperste klasse – slik at driften og levetiden kan sikres igjennom hele truckens levetid! 
Kort og godt et økonomisk smart valg.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

«…blant de elleve største viser de aller fleste selskapene til en solid omsetningsvekst. Spesielt de kinesiske produsentene Anhui Heli og Hangcha Group er i vinden, og kan vise til 35 og 20 prosents vekst.»