I går rullet det inn den ene trucken etter den andre, etterfulgt av et lass med sniler til vår store glede! Disse har vi ventet på!
Så i disse dager klargjøres en mengde maskiner for å sendes ut til våre kunder som allerede har bestilt. Og vi gleder oss til å kunne sende de rundt over hele landet!

Dette er gode kvalitetsmaskiner fra Hangcha. Vår erfaring er at dette er enklere utgaver av truckene som er av de dyreste på markedet. Men soleklart av like gode kvalitet! Det er også noe vi ofte får tilbakemeldinger på fra våre kunder og. Det at truckene er bygget opp på kjente og kvalitetssikrede komponenter gjør at vi kan garantere deg en driftsikker truck i lang, lang tid!

Vårt tips er: ikke betal mer enn hva du bør!

For å garanterer at våre kunder får hva de forventer har vi lagt opp gode rutiner for klargjøring.

Før vi leverer maskinene ut til kundene blir de nøye gått igjennom her av vårt servicepersonell. Truckens motor, og alle væsker som hydraulikkolje, motorolje, bremsevæske osv, blir nøye sjekket. Videre testkjører vi hver eneste truck. Dette gjør vi for å både sjekke at den holder stand på alle områder og at alle funksjoner fungerer slik de skal. Vi håper og tror at denne prosedyren er med på å gi alle våre kunder en trygghet på at de får en solid og robust truck!