De siste fire ukene har vi sendt ut omlag 40 varehusmaskiner til hele Norge.

Vi har sendt maskiner fra oss til Stokke i Vestfold, til Våler i Solør kommune – og helt til Lofoten i nord!
Dette synes vi er veldig gøy! Og vi er glad for mange gode og postive tilbakemeldinger på maskinene våre. Det gjør at vi hele tiden har lyst til å utvikle oss, og stadig gjøre en bedre jobb for dere.

Våre varhusmaskiner er produsert av kvalitetsleverandøren Hangcha og består i hovedsak av pallestablere og elektriske jekketraller (sniler). Maskinene er et utmerket produkt for alle lagre og varehus i de minste klassene og opp til de mellomstore. Vår største pallestabler kan løfte hele 4700mm, og er dermed et godt alternativ til gaffeltruck!

Bilde: Varehusmaskiner som er solgt og klare for leveranse!

Før maskinene blir sendt på reise gjennom landet, til rette eier, går de igjennom en kvalitetssjekk her på vårt lager i Sarpsborg. Her sjekkes alle funksjoner og kvaliteter, for å sikre at dere, våre kunder, skal få en så god opplevelse og en god oppstart med den nye maskinen som mulig. Vi ønsker alltid å strekke oss langt for å yte den beste service, og gi den beste oppfølgingen.
Hele kontrollen avsluttes med at maskinen får kontrollmerke, CE dokument og nødvendige bruksanvisninger. Nå er den klar for transport igjennom vårt vakre land!

Vi har nå flere maskiner i bestilling fra Hangcha som kommer jevnt utover året.

Du er mer enn hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for en varehusmaskin. Vi hjelper deg gjerne med å finne rett maskin med rett kapasitet!

Mathias Tombre
Salg