Er du ute etter en pallestabler av høy kvalitet og med gode spesifikasjoner?
Da er Hangcha A16 maskinen for deg!

Ådalen Truck AS startet å selge Hangcha i 2006, altså for 12 år siden! Hangcha er en av verdens største truckprodusenter, og produserer over 100.000 trucker hvert eneste år. I 2010 fikk vi øynene opp for pallestableren A16, og tok den raskt inn på lager. Den har siden vist seg å være en pallestabler av særdeles høy kvalitet, og er blitt bygget opp på kjente og gode komponenter. Den har blant annet styringsenhet fra det anerkjente merket Curtis. Dette garanterer en sikker og trygg maskin i mange år!

Maskinen er også utstyrt med ståbrett og sidestøtter, av høy ergonomisk kvalitet. Ståbrettet har en solid demping og gummibelegg på overflaten, slik at fører av maskinen unngår skader og slitasje fra støt og slag, som lett kan oppstå under kjøring.
Maskinen starter smidig, med en myk igangkjøring og effektiv kjøring videre. Dette har mye å si for at brukeren har og føler kontroll på lasten! Med god svingradius er pallestableren også særdeles god å bruke på også de vanskeligere og smale plassene.

Med sitt kompakte og delikate design har vi fått mange fornøyde kunder over hele landet!

Hangcha A 16 - Elektrisk Stabler - Ådalen Truck
Hangcha Palestabler A 16 - Elektrisk Stabler - Ådalen Truck

Ønsker du mer informasjon?
Gå til produktsiden her!